Владо Карамазов: Нямам договор да съм вечен водещ на "Сървайвър"!

Pinterest LinkedIn +

"С телевизията нямам договор, който да ми осигурява да бъда вечен водещ на "Сървайвър" - написа актьорът Владо Карамазов в своя Фейсбук. Повод за това изявление са станали множеството въпроси на фенове защо той няма да бъде водещ на предстоящия сезон на предаването.

"Пиша това писмо, защото може би очаквате нещо да кажа. То е най-вече за феновете на "Сървайвър". Всъщност - сигурен съм, че очаквате, защото през последните няколко дни ежедневието ми е подчинено на новината, че няма да бъда водещ. Името ми е споменавано хиляди пъти дневно, а аз получих стотици лични съобщение с въпроса защо не съм водещ. Това ми показа, че съм се превърнал в нещо важно за това риалити и че съм си свършил работата по възможно най-добрия начин. И получих голяма
доза любов от вас, феновете. Но всичко си има своя край" - написа актьорът.

По-нататък той обяснява, че не знае какви са мотивите за решението на bTV да избере друг водещ. "Но съм сигурен, че са достатъчно основателни" - пише още Карамазов. Актьорът споделя още, че в момента около него "се случват наистина хубави неща, такива, които са може би адекватни за периода на живота ми, в който съм".

Що се отнася до шоуто "Сървайвър", Владо Карамазов признава, че за него то "ще си остане една от много големите случки в моя живот, една от големите ми сбъднати мечти. Всичко, което съм преживял около това риалити шоу, са големите спомени и тях никой не може да ги вземе".

"Сървайвър е оригиналът на всички подобни предавания и той ще си остане най-истинското и качествено риалити. Всеки път, когато мога ще го гледам, този път като зрител и се надявам да се получи интересно състезание, в което да видим стойностни личности". Освен че не таи лоши чувства към самото предаване, актьорът желае всичко най-добро и на своя наследник: "А колкото до Ваня Джаферович, силно го прегръщам и му пожелавам Bon Voyage в това приключение" - пише в заключение актьорът.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.