БНТ се разделя с водещата на „100% будни“ Мария Андонова

Pinterest LinkedIn +

Мария Андонова слиза от екран, за да продължи професионалния си път в друга посока

Българската национална телевизия се разделя с едно от емблематични лица на обществената телевизия – Мария Андонова. Водещата на предаването „100% будни“ слиза от екран, за да поеме към нови професионални предизвикателства.

Благодаря на БНТ, че ми позволи да бъда себе си през цялото това време, и за това, че ме накара да повярвам в себе си и в качествата, които притежавам. Екипът на „100% будни“ е прекрасен! Бих искала да благодаря и лично на Стефан А. Щерев за огромната опора през годините, в които сме били заедно на екран“, споделя тя.

Мария Андонова е изключителна дама, невероятен професионалист и колега. Разделяме се с нея с голяма тъга, но разбира се, уважаваме решението ѝ да продължи своя професионален път в друга посока. Пожелаваме ѝ успех и все такава нестихваща енергия“, споделя Николай Табаков, директор на дирекция „Програмно съдържание“ в БНТ.

Екипът и ръководството на Българската национална телевизия пожелават на Мария Андонова здраве и успехи на новите хоризонти.  Не се съобщава кой ще заеме мястото но водещата.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.