VIP Dance: Райна и Фахрадин са "Любимите танцьори на България"

Pinterest LinkedIn +

Райна, Фахрадин и професионалните танцьори Светлин Димитров и Сашка Димитрова станаха големите победители в първия сезон на танцовата надпревара VIP Dance.

Те се окичиха с титлата "Любимите танцьори на България" след изключително оспорван двубой с другите финалисти - Мария Силвестър, Боби Турбото и професионалните танцьори Кремена Тодорова и Раул Торрес.

На финалната права двата конкурентни отбора трябваше да представят своята танцова интерпретация върху една и съща песен, а именно парчето Don't stop me now на легендите Queen.След изпълнението си обаче, Райна и Фахрадин успяха да привлекат 58,7% от зрителския вот и така се сдобиха със специалната еднометрова купа, произведена по поръчка в Германия.

За да подкрепят и защитят уменията на Райна и Фахрадин, в студиото присъстваха фолк певиците Десислава и Кали, които си спретнаха кратък спор с опонентите си - телевизионните водещи Гала и Витомир Саръиванов.Финалът на VIP Dance премина в общо три кръга, като след първия със 16,2% зрителска подкрепа си тръгна "олимпийският отбор" на Тереза Маринова и Йордан Йовчев.

Малко след тях, шоуто трябваше да напуснат и едни от фаворитите  на журито - Симона Пейчева и Крум, а Мария Силвестър и Боби Турбото се разминаха на косъм от победата с 41,3% от гласовете на публиката.

VIP Dance продължи 3 месеца, като в шоуто взеха участие 14 отбора. Водещи на предаването бяха популярната тв двойка Иван и Андрей, а продуцент - Нико Тупарев, отговорен за продукции като Big Brother, VIP Brother, "Хванати в изневяра", "Вечерното шоу на Азис", "Островът на изкушението", както и първия сезон на Dancing Stars.  

Сподели.