VIP Brother 3: Шест звезди влязоха в люта битка за оцеляване

Pinterest LinkedIn +

Шест от звездите ще се борят за оставането си в Къщата на VIP Brother 3 след поредните номинации. Това са Софи Маринова, Мария Гроздева, Аня Пенчева, Петя Дикова, Гала и Кристияна Вълчева.

Първият номиниран стана фолк звездата Софи Маринова, която бе посочена от "гост звездата" Азис. Той мотивира решението си с факта, че след изгонването на интимната й половинка Дачо, тя е загубила желание да се бори в шоуто.

От своя страна Камелия, която гостува няколко дни на съквартирантите, посочи Мария Гроздева. Според нея, олимпийската ни шампионка по стрелба твърде трудно се вписва в обстановката.


  Аня Пенчева и дъщеря й Петя може да изгубят звездния си VIP статус..

Останалите номинации дойдоха след като логично бившият футболист Саша Антунович спечели втората седмична битка, посветена на футбола и получи правото да спаси осем от съквартирантите си от номиниране. Така в битката за оцеляване се оказаха още Аня Пенчева и дъщеря й Петя Дикова, тв водещата Гала и Кристияна Вълчева, които бяха пренебрегнати от Антунович.

На 1 април шестимата борещи се за оставането си в Къщата ще имат артистична мисия и ще пеят в дует с други известни личности.

Meждувременно, Мис България 2009 Антония Петрова стана вторият напуснал VIP Brother 3 съквартирант. Тя излезе от шоуто по свое собствено желание.

Сподели.