Антония Петрова (Мис България 2009): Мис VIP Brother беше толеранс към Ивайла Бакалова

Pinterest LinkedIn +

Мис България 2009 Антония Петрова е поредната родна звезда, забъркала името си в серия от скандали. Антония спечели конкурса за красота Мис България, а след това влезе в третия сезон на VIP Brother.

Броени часове от излизането на Антония от шоуто Avtora.com се срещна с русокосата перничанка, която разказа за атмосферата в Къщата, отношенията си с Ивайла Бакалова и подробности около скандалния финал на конкурса Мис България 2009.

Avtora.com: Част от съквартирантите в Къщата Ви обвиниха, че е имало възможност да останете малко по-дълго в шоуто. Имаше ли някакъв начин да удължите престоя си?

Антония Петрова: Лично мой избор беше да напусна, тъй като реших, че няма достатъчно време да се подготвя за оставащите ми три изпита. Вътре има прекалено много хора на едно място, което ми пречи да се подготвя.
 

.: Мнозина се усъмниха, че конкурсът Мис VIP Brother, който Ивайла Бакалова спечели, беше причина да напуснете. Има ли връзка между излизането Ви и това, че не заехте първо място като най-красива жена в Къщата?

Антония Петрова: Не, няма връзка между двете. Един такъв конкурс не може да ме разстрои. На финала всички жени излязохме по пижами в знак на протест срещу мисия, която ни лишаваше от топла вода за три дни. Така че, не е сериозно да се говори, въобще, че това е конкурс. Това беше просто поредната мисия.

Аз предварително бях помолила мъжете да не ме избират, защото беше прекалено ясно. Аз все пак съм Мис България, а то и действаща. Това беше един толеранс към Ивайла Бакалова, тъй като тя отдавна не е Мис България и получи шанс да се почувства отново красива. 


 

.: Видя се, че има някакъв конфликт между Вас и Ивайла Бакалова. Не трябваше ли тя, която е бивша Мис България, да стане най-близка с Вас?

Антония Петова: Точно с такава позиция бях и аз, когато влизах в Къщата. Като разбрах, че тя участва във VIP Brother се успокоих, защото в нейно лице виждах моята най-добра приятелка вътре. А в крайна сметка се получи точно обратното. Тя явно видя някаква конкуренция, някаква женска завист, затова, че не е вече Мис България. Вместо да ме подкрепи, започна с наставления относно грима и всичко останало още в самото начало. Ако тя има проблем с мен, то аз нямам никакъв проблем с нея. Може би видя своето обезсмисляне, когато аз влязох вътре. Защото Ивайла беше обявена като Мис България при влизането си, но това е било някога преди.
 

.: В Къщата доста от хората се познават от живота си навън, докато Вие самата заявихте, че не сте срещала никой от съквартирантите преди това. Не се ли чувствахте малко изолирана сред останалите съквартиранти?

Антония Петова: Не, не съм се чувствала изолирана, защото хората вътре са изключително дружелюбни. Вътре всички се познаваха помежду си много добре. Аз ги познавах от екрана на телевизора. Най-хубавото е, че ме приеха като тяхна приятелка и дори коментираха как като излезем ще продължим да поддържаме контакти. Надявам се да съм поставила началото на много нови приятелства.


 

.: Ако сега можехте да избирате, в Big Brother или във VIP Brother бихте влезли?

Антония Петрова: Не бих влязла в нито едно от двете, защото това си е стрес и напрежение. Това не означава, че съм разочарована. Единствената причина да вляза във VIP Brother е благотворителната кауза и се радвам, че участвах без някакъв финансов стимул.


.: Не мога да не Ви попитам и за конкурса Мис България. При вас се получи нещо подобно като при случая с Красимир Аврамов, който спечели Евровизия. В интернет и за двамата се появиха групи против избора ви...

Антония Петрова: Ние, българите наистина обичаме да издигаме хора, а после да ги смъкваме надолу. Системата за изпращане на SMS-и за Мис България беше различна от тази за Евровизия, именно за да не се получи същия проблем. Плюс това имаше и нотариус, който брои гласовете.
 

.: И все пак в жълтата преса бе публикувано Вашето име като победител в конкурса дни преди самия финал? Може ли да е имало някаква манипулация на вота и Вие знаехте ли, че ще спечелите преди края на конкурса?


Антония Петрова: Как мога да знам. За всяка финалистка се гласуваше в рамките на една седмица, като на нас не ни се съобщаваха резултатите.

Въпросният материал излезе в жълт вестник, а това не е сериозен вестник. Оказа се, че изданието е с доста добър тираж, тъй като със статията вместо да ми направят лоша услуга, те ми направиха реклама. Направили са го по метода на налучкването и просто от десет момичета са познали, че аз ще спечеля. Много се радвам, че се случи преди финала, защото по този начин се вдигна и моят вот.
 

.: Докато Вие бяхте в Къщата Мис Русия беше дисквалифицирана от конкурса Мис Свят заради голи снимки. Има ли опасност подобни компромати срещу Вас да излязат наяве?

Антония Петрова: Аз нямам голи снимки, или поне такива, които аз съм си правила. Монтаж вече всеки може да направи, но предполагам, че това се разследва. Плюс това преди да вляза във VIP Brother подписах договор, дори да се заснеме нещо, да не се излъчва. А аз много съм се старала и нищо да не се заснеме. Аз бях най-облечената вътре в Къщата - дори по бельо не съм стояла.

Сподели.