Vip Brother 2013: Съквартирантите излъчиха втората група номинирани, разделиха се на Vip-ове и слуги

Pinterest LinkedIn +

Само два дни след напускането на първия елиминиран от зрителите Съквартирант – порно звездата Еделвайс – в Къщата на Vip Brother 2013 се проведоха вторите номинации. Спасилият се след първата си номинация Ивайло Станчев отново е сред застрашените от изгонване, както и съпругата му (и майка на певицата Ана Янова-Катур) Мира Добрева, Павел Чернев и Йоана.

За последните трима това е първа номинация, като певицата се оказа сред тях не заради желанието на Съквартирантите да се "отърват" от нея, а като капитан на загубилия поредната мисия отбор. "Саботьорът" на Vip Brother Пламен Медаров – стана Глава на къщата за следващата седмица и се "имунизира" срещу номинации в качеството си на капитан на спечелилия отбор.

Номинациите обаче не са единствената интрига в къщата на Vip Brother. След провеждането им Съквартирантите се изправиха пред едно от големите предизвикателства в този сезон на шоуто, за което нямаха дори смътна представа. То е наречено Полукъща и разделя участниците във Vip Brother 2013 на два неравностойни лагера – на Vip-ове и на техни слуги.

Тази непривлекателна роля е отредена на петима Съквартиранти, определени от зрителите на шоуто, а именно Лияна, Тервел Пулев, Мариан Кюрпанов, Иво и Пламен. Те ще трябва да живеят при далеч по-различни условия от тези на останалите, лишавайки се от комфорта на своите "Господари". Така например за да се изкъпят в своята баня, намираща се на двора, някой от тях ще трябва да върти педалите на колело. Те също така ще трябва да се грижат за прането на останалите и да се хранят с това, което Vip-овете им определят като порцион.

Предвид това, че Пламен е марионетката и представлява зрителите, съквартирантите му трябва да бъдат заблудени, че решението кой да влезе в Полукъщата е взето от него.

Гости в студиото на лайв изданието на VIP Brother 2013 във втората вечер на номинациите бяха спортният коментатор Крум Савов, телевизионната водеща, бивша плеймейтка и бивш участник във VIP Brother – Златка Димитрова, Юлиян Константинов и обсъжданата журналистка Соня Колтуклиева, които също живееха в Къщата през изминалия сезон формата.

Сподели.