Vip Brother 2012: Съквартирантите с 385 лв. седмичен бюджет за храна, а вие?

Pinterest LinkedIn +

До края на сезона на Vip Brother 2012 базовият седмичен бюджет на Съквартирантите в Къщата ще бъде 384 лева и 77 стотинки или по около 20 лева на човек за седем дни. Складът им е зареден само с продукти от първа необходимост в минимални количества, с които звездите трябва да се справят през следващата седмица.

При успешно изпълнение на мисиите, този базов седмичен бюджет ще се утроява, а при неуспех - те ще получават половината от тази сума. За да съберат повече пари за храна, Vip Brother постави на Съквартирантите мисия, в която те трябваше да изхарчат възможно най-много пари и да изпълнят задачи по двойки.

Vip Brother провокира Златка и Багата със задача, в която двамата имаха възможност да спечелят 20 лева за седмичния бюджет. За целта, те трябваше да се возят в продължение на 1 час на рикша в специално създадения лунапарк в двора на Къщата. При съобщаването на мисията Багата бе видимо раздразнен и впоследствие отказа да я изпълни заедно с бившата си половинка.

Златка забеляза това и коментира, че на него видимо му е станало неприятно. След като мисията бе обявена за неуспешна, Благой коментира: "Тъкмо сега някои хора ще разберат какво е, когато няма какво да ядеш".

Vip Brother предложи на Влади лично изпитание, с което да възстанови седмичния бюджет на Къщата. Ако Влади се изкъпе, подстриже и избръсне, той може да спечели повече пари за храна в Къщата.

След като се съгласи да се приведе в приличен вид, Vip Brother даде на Влади възможност да проповядва идеите си веднъж седмично, за един час пред всички Съквартиранти. Новият външен вид на Влади предизвика бурно одобрение сред останалите участници, а майка му твърди, че сега никой няма да може да го познае извън Къщата.

Vip Brother помоли Кристина Патрашкова да помогне на новия Съквартирант Софи Александров/ Камелия Веселинова да запази прикритието си в рамките на една седмица.

Задачата на Патрашкова е да се превърне в съюзник на приятелката на Люси. Да подкрепя алибито й, да убеждава другите в истинността на самоличността й и да се свърже с нея максимално бързо след влизането й, за да разбере повече подробности за мисията.

Междувременно Софи/ Камелия стана свидетел на първия скандал в Къщата и се разплака, след което предпочете да се усамоти в спалнята. Криси се опита да я успокои и я посъветва да не участва в дискусиите в Къщата и обеща да й помага.

Сподели.