Орлин Павлов напуска Къщата на Vip Brother, ще се труди в еко инициативата "Моят зелен град"

Pinterest LinkedIn +

На 29 септември, събота, в три града в България – София, Банкя и Костинброд, ще се проведе петото юбилейно издание на инициативата "Моят зелен град".

За първи път в столицата инициативата ще се проведе в Западен парк. В 13.00 ч. Орлин Павлов, който традиционно подкрепя инициативата, ще посрещне еко ентусиастите на сцената на "Моят зелен град", разположена в близост до централния вход на парка откъм бул. Сливница.

Това означава, че той временно ще напусне къщата в Нови Хан, където живее в изолация от външния свят от 17 септември насам, бидейки един от участниците в риалити шоуто Vip Brother 2012.

"Да, Орлин ще излезе от Къщата за този ангажимент, като неговото излизане в никакъв случай не е прецедент. Това се е случвало във всички VIP сезони на шоуто досега", каза специално за Avtora.com представител на агенцията, осъществяваща връзката с медиите за Vip Brother.

"Правилникът в такива случаи предвижда човек от екипа, както и охрана, да бъде плътно с тях през цялото време, докато са извън Къщата. Достъпът им до информация от външния свят е възможно най-ограничен, като те излизат само за конкретен ангажимент и след това се прибират директно в Къщата. В предишни VIP издания за участия са излизали Ъпсурт, Коцето и Азис".

Заедно с Лара от "На кафе" и актьорите Александър Кадиев и Тодор Башиянов, Павлов ще се включи в почистването на река Суходолска и алеите в парка, както и в боядисването на пейки и кътове за отдих.

През 2010 г. над 500 доброволци се включиха в инициативата и почистиха бреговете на Перловската река и езерото до Голямата сцена в Южния парк, като по този начин спестиха над 9000 килограма въглероден диоксид на столичани. В допълнение беше почистен и 6-километровият участък от Перловска река в централната част на столицата.

Сподели.