Vip Brother 2012: Номинациите, епизод 4

Pinterest LinkedIn +

Бони, Златка Димитрова и Къци Вапцаров са тримата номинирани за изгонване от Къщата участници във Vip Brother 2012, един от които ще бъде елиминиран идния понеделник - 15 октомври.

За първи път в този сезон на VIP Brother участниците се номинираха лице в лице, a не анонимно в Изповедалнята.

Номинацията на Златка дойде след загубата на нейния отбор в елиминационната игра "Прочути сънародници", при която капитаните на двата отбора трябваше да дават жокери на членовете на своите отбори, така че те да разпознаят двете имена на 20 известни българи в рамките на 3 минути.

Като капитан на отбора победител и Глава на Къщата синоптичката на Нова телевизия, Никол Станкулова, номинира еднолично Бони, а Къци събра най-много гласове от останалите Съквартиранти и стана третият номиниран за изгонване тази седмица.

Кристина Патрашкова, Никол Станкулова и Мариана Попова категорично заеха позиция против Бони и се наговориха да я номинират по време на живото предаване в сряда вечер. Бони, от своя страна номинира, Юлиан и Фънки.

Гости на Ники Кънчев в живото предаване в сряда вечер бяха психологът на предаването Ани Владимирова, бащата на Люси – Людмил Дяковски, фолк певецът Коцето, Румен Луканов и Мария Гроздева.

Сподели.