Vip Brother 2012: Номинациите, еп. 7

Pinterest LinkedIn +

Miss Playmate 2009 Златка Димитров, бившият телевизионен водещ Къци Вапцаров и певицата Мариана Попова, представила България на Евровизия през 2006 г., станаха жертва на седмите номинации за изгонване на участници от риалити шоуто Vip Brother 2012.

След като при напускането на Къщата в Нови Хан в понеделник, 29 октомври, Юлиан определи Къци и Орлин за капитани на отборите за номинационните игри, двамата събраха тимове и играха "Стани богат" в Къщата.

Отборът на Орлин победи и така Къци се класира за поредните номинации за напускане на шоуто. Като глава на Къщата Орлин даде имунитет на Фънки и Люси, а на живо в предаването в сряда вечер номинира еднолично Мариана, която междувременно получи предложение за брак от дългогодишния си приятел в ефир.

След таен вот в Изповедалнята, най-много негативни гласове получи Златка, която е третата знаменитост, чието участие в шоуто може да приключи идния понеделник - 3 ноември.  

Съквартирантите номинираха Златка с мотива, че е шумна, истерична и защото смятат, че ще се чувства по-добре извън Къщата. 

Да коментират номинациите на живо в студиото на Ники Кънчев, гостуваха изгоненият в понеделник Юлиан Константинов, Тити Папазов, Лара Златарева, Диана Любенова.

Сподели.