Vip Brother 2012: Номинациите, еп. 6

Pinterest LinkedIn +

За втори път от началото на Vip Brother 2012 шестите номинации между Съквартирантите се проведоха не с индивидуални посещения на Изповедалнята на Къщата в Нови Хан, а очи в очи. ВИП-овете се изправиха един срещу друг и се мотивираха пред избрания от тях участник защо го номинират.

Капитанът на отбора, победител в елиминационните игри, Мариана Попова, получи правото да посочи тези, които ще получат имунитет. Тя избра Къци Вапцаров и Орлин Павлов. Като лидер на загубилия отбор, Никол Станкулова е автоматично номинирана за изгонване. Номинирани тази седмица след открит вот в Къщата са и Златка, и Юлиан, когото Мариана посочи, имайки правото на едноличен вот. Така за оставане в Къщата ще се борят Никол, Златка и Юлиан.

Спечели мега яки Halloween маски за теб и твоите приятели>>

Спечели VIP карта за всички филми на Киномания 2012>>

Благой номинира Златка с мотива, че тя не се чувства добре в Къщата, тъй като все още има чувства към него. Номинацията на Благой взриви обстановката, след като Златка за пореден път не издържа и плака в Двора.

Златка и Никол се притесняват за здравословното състояние на Фънки и смятат, че той е депресиран. За да му помогнат да излезе от Къщата, двете се наговориха да го номинират. Тъй като това е нарушение на правилата на шоуто, VIP Brother даде имунитет на Фънки за номинациите тази седмица. Самият той призна в Изповедалнята, че физически се чувства добре.

Както и в предишни издания на формата, от днес зрителите вече не спасяват звездите, а със своя отрицателен вот ги гонят от Къщата. По този начин те ще имат възможност да решават съдбата и на тези, които не харесват и които според тях не заслужават да продължат напред в шоуто.

На живо в студиото, за да обсъдят номинациите и отношенията в Къщата, гости на Ники Кънчев бяха изгонената на 22 октомври Кристина Патрашкова, водещата Ирина Тенчева, Крум Савов и Петьо Блъсков.

Спечели мега яки Halloween маски за теб и твоите приятели>>

Спечели VIP карта за всички филми на Киномания 2012>>

Сподели.