Vip Brother 2012: Люси Дяковска напусна Къщата

Pinterest LinkedIn +

Люси Дяковска приключи участието си във Vip Brother 2012 пет дни преди края на шоуто, чийто финал ще се състои на 17 ноември. Тя бе номинирана заедно с Орлин Павлов и Къци Вапцаров, който по една или друга причина стана персона нон грата в Къщата за всички свои Съквартиранти, но получи най-голям процент от гласовете на зрителите.

Бившият шоумен имаше за задача да представи по възможно най-атрактивен начин супер хита на 2012 г. – Gangnam Style на Psy, придържайки се към оригиналния текст и с хореография, включваща газенето с голи крака в най-различни отблъскващи консистенции като червеи, кравешка тор и змиорки.

"Защо тъпият български народ така решава, защо?", избухна приятелката на Дяковска, Камелия, която остана в Къщата след драматична раздяла със своята любима. Именно на нея звездата от хитовата гърл банда No Angels завеща своя медальон на стойност 10 000 лв., даден й при влизането й в Къщата в Нови Хан.

Поради тежкото емоционално състояние и на двете, но най-вече на Камелия, Люси получи възможността да разговаря с нея от студиото и да намери начин да успокои и окуражи приятелката си:

"Искам да те помоля за едно нещо, искам този първи шок, който е нормален, да приключи сега, да се усмихнеш, да излезеш отвън, да пиеш едно вино с Никол и да продължиш. [...]

Няма абсолютно никакво значение кой какво заслужава, кой докъде иска да стигне. Важното е, че ние с теб направихме всичко, което искахме – всяка за себе си и една за друга. Няма значение дали ще си Vip Brother 2012! Не е това висшата цел".

Сподели.