Vip Brother 2012: Люси Дяковска, Къци Вапцаров и Орлин Павлов отиват на елиминации

Pinterest LinkedIn +

След последните за тазгодишното издание на Vip Brother номинации в списъка със Съквартирантите, чието оставане в Къщата до финала на 17 ноември е застрашено, попаднаха Люси Дяковска, Къци Вапцаров и Орлин Павлов.

Звездата от No Angels, която бе член на журито на Music Idol 2, се озова в този списък не заради негативен вот от страна на останалите седем Съквартиранти, а като лидер на загубилия днешните елиминационни игри отбор. В тях участниците от двата тима трябваше да отговорят на въпроси от различно естество в рамките на 5 минути.

Отборът на Люси загуби от този на приятелката й – Камелия, с което първата получи автоматична номинация, а втората – правото да "имунизира" един свой съотборник и да номинира еднолично някой от останалите Съквартиранти. Камелия избра да предпази Никол и изпрати на номинации Орлин Павлов, въпреки първоначалното си намерение да издигне кандидатурата на Фънки.

Орлин бе номиниран още от Златка, Багата и Фънки, като последните двама изразиха всеобщото мнение, че той е един от фаворитите за победата, поради което искат да го отстранят преди финала на 17 ноември, до който ще достигнат само петима.

В същото време Къци Вапцаров може да бъде определен за аутсайдер по отношение на шансовете си за оставане в Къщата при предстоящите на 12 ноември елиминации. Той бе номиниран от абсолютно всички свои Съквартиранти, които не му спестиха нищо от негативизма си към него, включващ определението "болен мозък", дадено му от Златка. Той, от своя страна, номинира именно нея и бившия й приятел Багата.

Гости в студиото, за да коментират номинациите на живо, бяха Влади Въргала, Антония Петрова, Мариана Попова и Иван Христов.

Сподели.