Димитър Ковачев - Фънки е свалил 30 кг преди Vip Brother с диета и въздържание

Pinterest LinkedIn +

С 15 килограма отслабнал музикалният продуцент Димитър Ковачев - Фънки непосредствено преди старта на Vip Brother 2012, до чийто финал остават само 10 дни. Това съобщават от клиниката на диетолога, с когото Фънки - един от фаворитите за спечелването на формáта, е започнал да се консултира през юни т. г.

Тогава той е тежал 131 килограма, от които мазнини 50.7 кг, посочва се още в прессъобщението, разпространено до медиите на 7 ноември.

След направените изследвания и консултация, Фънки започнал да спазва точно определен хранителен режим и спрял алкохола. Той обичал да се храни разнообразно, но понякога прекалявал с количеството храна, съобщават от клиниката.

По думите на диетолога, работещ с Ковачев (на снимката), "през септември теглото му беше 123.3 кг., от които мазнини 46.6 кг., а при последното измерване, на 21 август, вече тежеше 114.9 кг." 

Влизането му в Къщата в Нови Хан не е станало причина за нарушаване на хранителния му режим - той се радва на топла, прясно приготвена специално за него храна ежедневно.

Сподели.