Вин Дизел разплака всички на People's Choice Awards 2016 с песен за Пол Уокър

Pinterest LinkedIn +

Има неща, които разплакват децата. Има такива, които разплакват жените. А има и такива, които разплакват абсолютно всички. Жестът, който Вин Дизел направи към покойния Пол Уокър по време на People's Choice Awards 2016, е едно от тях. След като Fast and Furious 7 (Бързи и яростни 7) спечели наградата за любим филм, Дизел излезе да я приеме от името на колегите си и да изпее част от See You Again на Wiz Khalifa в памет на своя загинал брат. "Знаете ли, докато идвах насам, винаги го правя, реших да не се размеквам от спечелването на тези награди. И си бях окей, докато си седях на мястото, но след това ми връчиха тези две награди – за Най-любим екшън филм и за Най-любим филм. Всички вие сте решили, че това е любимият ви филм", сподели Дизел в речта си, последвана от емблематичното за Fast 7 парче. Ако за това не са ви потрябвали кърпички, то не знаем за какво биха ви потрябвали...

Има неща, които разплакват децата. Има такива, които разплакват жените. А има и такива, които разплакват абсолютно всички. Жестът, който Вин Дизел направи към покойния Пол Уокър по време на People's Choice Awards 2016, е едно от тях.

След като Fast and Furious 7 (Бързи и яростни 7) спечели наградата за любим филм, Дизел излезе да я приеме от името на колегите си и да изпее част от See You Again на Wiz Khalifa в памет на своя загинал брат.

"Знаете ли, докато идвах насам, винаги го правя, реших да не се размеквам от спечелването на тези награди. И си бях окей, докато си седях на мястото, но след това ми връчиха тези две награди – за Най-любим екшън филм и за Най-любим филм. Всички вие сте решили, че това е любимият ви филм", сподели Дизел в речта си, последвана от емблематичното за Fast 7 парче.

Ако за това не са ви потрябвали кърпички, то не знаем за какво биха ви потрябвали...


Сподели.