Вин Дизел издава подробности за договора си с Marvel

Pinterest LinkedIn +

На всички е ясно, че Вин Дизел (Vin Diesel) не може да пази тайна - нещо, което едва ли се нрави кой знае колко на Marvel, с които актьорът е на път да сключи договор.

След като "загатна" няколко пъти, че ще влезе в ролята на супергероя Groot в Guardians of the Galaxy, сега актьорът от Fast and Furious (Бързи и яростни) издава повече подробности за взаимоотношенията си със студиото.

Изглежда първата роля на Дизел в света на Marvel е трябвало да бъде съвсем различна - в някой от предстоящите нови филми, които студиото подготвя за 2016-2017 г.

Оказва се обаче, че след кастингите и преговорите с него създателите на Guardians of the Galaxy му предложили не толкова очаквана от него роля - тази на подобния на дърво супергерой Groot в режисираната от Джеймс Гън (James Gunn) лента.

Макар че участието му все още не е официално обявено, изглежда единствената формалност, която остава да се уреди, е Вин Дизел да сложи своя подпис и по този начин да стане най-новият член от семейството на Marvel Studios.

В Guardians of the Galaxy той ще си партнира с актьори като Крис Прат (Chris Pratt), Зоуи Салдана (Zoe Saldana), Дейв Батиста (Dave Bautista), Бенисио дел Торо (Benicio Del Toro), Карън Гилън (Karen Gillan), Глен Клоуз (Glenn Close), Майкъл Руукър (Michael Rooker) и др.

Световната премиера на sci-fi екшъна е на 1 август 2014 г.

Сподели.