Вижте Венци Венц като малък! Рапърът: Не се взимайте прекалено насериозно

Pinterest LinkedIn +

Рапърът Венцислав Чанов от дуото „Pavell & Venci Venc“ показа своя снимка като дете в социалната мрежа.

Изпълнителят на „Хавана“ изглежда доста по-различно от сега – няма татуировки и пиърсинг по лицето, няма я и дългата коса.

„Не губете своята истинска версия, че понякога забравяте колко сте яки, когато пораснете и се вземете прекалено насериозно“, призова Венци Венц по снимката.

Постът бе по повод Деня на детето 1 юни, но и в своеобразен апел срещу насилието. „Ето какво се случва, когато пораснем“, допълни Чанов в следващия си пост. Той публикува видео от размириците в Минеаполис – САЩ, заради убийството на афроамериканеца Джордж Флойд от полицейски служител.

Венци Венц се обяви против полицейското насилие, злоупотребата с влияние и расизма. Бившата му приятелка Мелани Ширкова и настоящата Деа Ангелова също го подкрепиха.

Днес Венцарата, както го наричат феновете му, навършва 32 години. Рапърът ще празнува шумно в компанията на приятели, но голямото парти било планирано за уикенда, разкриват негови близки.

Сподели.

Относно автора

Автор и филолог с близо 15-годишен опит като репортер и редактор във вестник, а по-късно - главен редактор в интернет издание. Иначе пише от малка. Пише стихове, пише за мечтите си и за всичко, което я вдъхновява. Обича да пътува. Обожава да пътува. Не си представя живота без пътуване. И вдъхновение.