Павел и Венци Венц с нов сингъл и видео… но без да знаят

Pinterest LinkedIn +

Преди около година, по средата на нощ, прекарана в студиото, Павел и Венци Венц (Pavell & Venci Venc’) тайно от екипа си публикуват в YouTube току-що създадена песен ("За последен път"), която по-късно влиза в новия им албум "Upgrade".

Сега, по средата на карантина заради нов коронавирус, екипът им и някои от най-любимите им приятелки и колежки решават тайно от тях да направят видео на едно от най-свежите и позитивни парчета от последния албум на двамата – песента "Ти си".

В началото се чува женски глас, който изрича думи на испански. Никой не знае, че това е гласът на Мария Илиева. Именно Мария е една от 13-те приятелки на музикантите, които създават тайна организация и заснемат видеото на парчето – всяка вкъщи. Освен Мария Илиева в партизанската акция се включват Дара, Михаела Маринова, Ева Пармакова, Yoana, Валя, Елия, Никол и Елеонора от "4Magic", както и женската част от екипа на момчетата, начело със Саня Армутлиева, която се оказва главен подстрекател за изненадата.

"Спомням си как преди година една сутрин се събудих и видях, че Павел и Венци Венц са си пуснали нова песен, без дори да ми кажат. Онзи ден обсъждах с тях кой да е следващият им сингъл и те нещо започнаха да се колебаят, искали да помислят. Аз обаче имам любимо парче от новия им албум. Реших, че е време да им "върна" жеста, да се събудят те един ден и да видят, че имат ново видео, да чуят, че песента им вече звучи по радиото. Казах на екипа и на момичетата, които се снимаха в клипа, и всички крещяха от удоволствие, като чуха идеята. Направихме боен отряд и я осъществихме за два дена. За Павката и Венци – с обич! От всички ни!", разказва историята Саня.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.