Вижте трейлъра на новата "Пепеляшка" с тъмнокожа джендър неутрална фея. "Децата са готови за това" - коментира актьорът Били Портър!

Pinterest LinkedIn +

Излезе трейлър на новия филм "Пепеляшка". Той е забележителен с това, че в него феята ще бъде тъмнокожа и джендър неутрална, а в ролята й ще влезе актьорът Били Портър.

Освен това главната героиня в новия филм се терзае от въпроси, свързани с нейната реализация. Освен с домакинските си задължения тя се занимава и с проектиране и шиене на рокли, мечтаейки в бъдеще да отвори собствено ателие "Рокли от Ела".

В ролята на Пепеляшка влиза американската певица Камила Кабейо, за която това ще бъде нейният дебют в киното. Филмът, чиято премиера е насрочена за 3 септември, е режисиран от Кей Кенън.

Наскоро Били Портър коментира превръщането му във фея с думите "магията няма пол". "Мисля, че младото поколение наистина е готово за това. Децата са готови", каза той. Според Портър "Пепеляшка" ще бъде класическа приказка за новото поколение, което се чувства комфортно с появата на такива герои на екрана. 


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.