Известен американски актьор се появи с рокля на официална церемония

Pinterest LinkedIn +

Известният американски актьор Били Портър се появи на 25-тата церемония за връчване на ежегодните Награди на критиката (Critics' Choice) в Лос Анджелис, облечен с дамски тоалет. Снимки от събитието бяха публикувани в официалния профил на артиста в Инстаграм.

Billy Porter

50-годишната знаменитост излезе пред публиката в дълга рокля с голи рамене, създадена от дизайнера Хоган Маклафлин (Hogan Mclaughlin). Визията на тоалета в цвят мента и тъмно зелено беше допълнена от дълги бели ботуши на платформи, масивни сребърни пръстени, колиета, маркови гривни и множество цветни временни татуировки с пеперуди.
Billy Porter

Били Портър не за пръв път се явява на официално събитие, облечен екстравагантно с женски дрехи. Той се появи с пищна рокля и по време на раздаването на наградите "Оскар" през февруари 2019 г. Черната му кадифена рокля, дело на дизайнера Кристиан Сириано, беше съчетана с черно болеро, наподобяващо късо мъжко яке.

Освен с нестандартните си тоалети актьорът е известен с ролите си в театъра, като за участието си в бродуейския мюзикъл "Kinky Boots" печели награда "Тони", както и с участието си в сериала "Pose". От януари 2017 г. е омъжен за бизнесмен на име Адам Смит.
Сподели.