Вижте супер луксозния автомобил, който ще ви откара в бъдещето

Pinterest LinkedIn +

Ако съдим по Back to the Future (Завръщане в бъдещето) какви технологии трябва да има в 21-ви век, то сме доста изостанали в някои сфери. Автомобилът без шофьор Mercedes-Benz F 015 обаче с концепцията и визията си ни пренася в един футуристичен свят. Возилото определено не изглежда предназначено за феновете на високите скорости и ръчната смяна на предавките, но сякаш е извадено от sci-fi екшън с Том Круз или Брус Уилис. "Тази кола надраства ролята си на транспортно средство и безспорно ще стане перфектното мобилно място за живеене." Според създателите на автомобила той ще е знаков за големия град след 2030 г. Идеята му е да бъде мястото, в което хората могат да останат сами със себе си в цивилизация, в която навън се случват безброй много неща.

Ако съдим по Back to the Future (Завръщане в бъдещето) какви технологии трябва да има в 21-ви век, то сме доста изостанали в някои сфери.

ВИЖ ОЩЕ: 14 от най-култовите автомобили от киното и телевизията

Автомобилът без шофьор Mercedes-Benz F 015 обаче с концепцията и визията си ни пренася в един футуристичен свят. 

"Тази кола надраства ролята си на транспортно средство и безспорно ще стане перфектното мобилно място за живеене."

Возилото определено не изглежда предназначено за феновете на високите скорости и ръчната смяна на предавките, но сякаш е извадено от sci-fi екшън с Том Круз или Брус Уилис. 

Според създателите на автомобила той ще е знаков за големия град след 2030 г. Идеята му е да бъде мястото, в което хората могат да останат сами със себе си в цивилизация, в която навън се случват безброй много неща.


Сподели.