Вижте новия завладяващ трейлър на "Капитан Марвел"!

Pinterest LinkedIn +

На 8 март 2019 г. един от най-могъщите образи от пантеона на "Марвел" ще превземе киноекраните в зрелищното приключение "Капитан Марвел".

Карол Данвърс, която се превръща в Капитан Марвел, се появява за първи път на страниците на комиксите на Рой Томас и Джийн Колан през 1968 г. и с развитието си бързо превзема сърцата на феновете, които я определят като най-известния и значим женски герой на "Марвел". Мнозина я считат за най-силния Отмъстител. Тя ще изиграе изключително важна роля за разрешаването на трагичните събития от финала на "Отмъстителите: Война без край", при които Танос причини смъртта на половината от живите същества във Вселената, включително и на голяма част от Отмъстителите.

Новият трейлър на "Капитан Марвел" разкрива любопитни подробности за сюжета и личната история на Карол Данвърс, която се оказва единствената защита на Земята срещу страховита извънземна заплаха, и предлага поглед към нови забележителни светове и герои от вселената на "Марвел", загатвайки за един от най-интересните сблъсъци във филмовата им вселена до момента.

В ролята на Капитан Марвел влиза носителката на "Оскар" Бри Ларсън ("Стаята"), а сред останалите актьори са Самюъл Л. Джаксън, Джуд Лоу, Бен Менделсон, Кларк Грег, Лий Пейс, Лашана Линч, Джема Чан, Алхенис Перес Сото, Рун Темте и МакКена Грейс. 

Режисьори са Анна Боден и Райън Флек (Mississippi Grind и Half Nelson), а сценарият е дело на Мег Лефоув ("Отвътре навън", "Добрият динозавър"), Нико Пърлман ("Пазители на Галактиката"), Женива Робъртсън-Дуорет ("Tomb Raider: Първа мисия"), Лиз Флейхайв, Карли Менш ("Glow"), Анна Боуден и Райън Флек. Продуцент е президентът на "Марвел" Кевин Файги, а изпълнителни продуценти са Луис Д‘Еспозито, Виктория Алонсо, Джонатан Шуорц, Пати Уичър и Стан Лий.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.