Вижте новия Вълк от "Ну, погоди!"

Pinterest LinkedIn +

Филмовото студио "Союзмултфилм" предлага нов облик на Вълка от популярния анимационен сериал "Ну, погоди!". Изображението е разпространено от актьорите, участвали в кастинг за озвучаване на персонажите на дългоочакваното продължение на епизодите.

Новината съобщава потребител на руската социална мрежа "ВКонтакте" с псевдоним Mash (Мэш), който отбелязва, че създателите на нарисувания герой са избирали измежду 50 различни варианта, сред които 18 вида прически и 4 вида опашки.

След като новият образ на Вълка беше разпространен в интернет, създателите на бъдещите епизоди обявиха, че това не е окончателният вариант на героя.

"Тъй като новият анимационен сериал няма да бъде пряко продължение на популярната класическа версия, създадена от режисьора Вячеслав Катьоначкин, а преиздание (ребут), творческата група на проекта е в процес на търсене на съвременен графичен стил", заяви говорителката на студиото Марина Малигина за руския канал "Подъем".

През май информационната агенция ТАСС съобщи, че новите серии на "Ну, погоди" ще бъдат излъчени в края на лятото или в началото на есента. Чисто новият сезон ще се състои от 52 епизода. В официалното съобщение се казваше, че главните герои ще бъдат "актуални, разбираеми за съвременното поколение".

От края на миналата година пък е новината, че в тях ще бъдат добавени и нови герои.

Очакваме с нетърпение модерния сериал "Ну, погоди!".

Сподели.