Започва нов анимационен сериал "Мао Мао: Герои на чистото сърце"

Pinterest LinkedIn +

Герой на анимационната поредица "Мао Мао: Герои на чистото сърце" е котаракът самурай Мао Мао, който се бори с престъпността. Главните теми в новите епизоди по Cartoon Network са приключенията, приятелството и какво всъщност означава да си герой.

Действието се развива около избухливия самотник Мао Мао, стремящ се да стане легенда, мързеливия киборг Баджърклопс и очарователната им помощничка Адорабат. Те успяват да преодолеят различията си и работят заедно, за да защитят хората в Долината на чистото сърце от чудовища, злодеи и всякакви други заплахи. Заедно те научават, че да работиш в екип и да разбираш истински другите е правилният начин да промениш нещата и да запазиш своето място в легендите.

Шериф Мао Мао може да изглежда героичен и впечатляващ, но все още има какво да научи. По време на приключенията си той ще разбере, че да бъдеш легенда не означава само да имаш страхотни движения и да изпълняваш опасни мисии. Ключът е в постъпките ти – тези, които карат хората да те помнят и уважават. 

"Мао Мао: Герои на чистото сърце" е създаден от Паркър Симънс и е продуциран от "Cartoon Network Studios" и "Titmouse". Можете да проследите историята на Мао Мао и опитите му да стане легенда от 16 март, всеки ден от 17:00 ч.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.