Предстои анимационен сериал, посветен на Guardians of the Galaxy (Видео)

Pinterest LinkedIn +

От Disney XD оповестиха по време на Comic Con в Ню Йорк, че през 2015 г. ще се завърти анимационният сериал Marvel’s Guardians of the Galaxy и дори предложиха на феновете кратка сцена, подсказваща какво ще представлява сериалът.

В шоуто ще бъдат включени голям брой от вече познатите персонажи, които зрителите видяха в превърналия се в боксофис хит Guardians of the Galaxy.

Анимационният сериал ще се завърти по телевизионните екрани през 2015 г., като в него добре познатите ни Питър Куил, Ракета, Гамора, Грут и Дракс ще бъдат натоварени с нелеката задача да бранят галактиката от най-големите опасности.

"Филмът и марката бързо се превърнаха в световен феномен. Нямаме търпение да работим с невероятния екип на Marvel Television и да реализираме анимационен сериал, на който феновете могат да се радват всяка седмица", съобщава Marc Buhaj, старши вицепрезидент и генерален мениджър на Disney XD.

Guardians of the Galaxy дебютира на големия екран през август тази година и отчете приходи в рекордни размери. Лентата се превърна в любима на зрители от всички възрасти, като до момента интересът към филма продължава да е висок.


Сподели.