Marvel обяви официално The Avengers: Infinity War, Captain Marvel, Inhumans и още!

Pinterest LinkedIn +

Marvel знае как да радва феновете си и го прави за пореден път на голямото събитие за фенове, медии и блогъри!

Студиото обяви официално всички филми, които ще издаде до 2020 г., а за феновете всички заглавия са повече от вълнуващи. Eто кои са те и какво научихме за тях:

Captain America 3: Civil War - 4 ноември 2016 г.

Marvel първоначално шеговито обяви третата част на Captain America като Serpent Society. Почти веднага след това обаче бе потвърден слухът, който всички очаквахме - епичната история за Civil War ще бъде пресъздадена на голям екран.Doctor Strange - 4 ноември 2016 г.

За съжаление, все още няма съгласие между Marvel и актьора, с когото преговарят. Ако се вярва на слуховете от последните дни обаче, това е самият Бенедикт Къмбърбач - Шерлок Холмс, драконът Смог, Кан от Star Trek...Guardians of the Galaxy 2 - 5 май 2017 г.

Първият филм за необичайната петорка на Marvel беше приет повече от добре и студиото веднага обяви завръщането им. 

Засега единственото, което знаем за продължението, е, че главните персонажи Гамора, Питър Куил, Ракета, Дракс и Груут ще са отново заедно на 5 май 2017 г.

Thor 3: Ragnarok - 28 юли 2017 г.

Няма как да пренебрегнем заглавието на Thor 3 - Ragnarok, което насочва към една от най-епичните истории не само в света на Тор, а и на Marvel изобщо.

Боговете от Асгард са изправени към свършека на света, където Тор трябва да се сблъска с огромната змия Йормунганд, на която е предречено да убие сина на Один. Black Panther - 3 ноември 2017 г.

Кевин Фейг беше човекът, който освен новината за соло филма за Black Panther разкри също, че героят ще се появи в Captain America: Civil War.

В ролята ще видим един от все по-бързо набиращите популярност актьори в Холивуд - Чадуик Босман.Captain Marvel - 6 юли 2018 г.

За Captain Marvel се вълнуваме изключително много, тъй като това ще е първият филм на Marvel със супергероиня в главната роля.

Въпреки притесненията на някои фенове, Кевин Фейг потвърди, че като Captain Marvel ще видим именно Карол Денвърс - един от най-важните членове на The Avengers в различните периоди на екипа. 

Inhumans - 2 ноември 2018 г.

С Guardians of the Galaxy Marvel пое огромен риск. Екипът от супергерои е неизвестен за много киномани и шансът за успех беше на ръба.

Успехът на филма отвори много нови врати за студиото и една от тях, за щастие, е тази към Inhumans - друга група от много странни супергерои, управлявани от кралското семейство на Black Bolt и Medusa - персонажи, за които тепърва ще чуваме все повече. 

Avengers: Infinity War Part Оne - май 2018 г.

Avengers: Infinity War Part Two - май 2019 г.

Тук идва моментът, в който отборът на Отмъстителите ще се изправи срещу гигантския Танос - едно от най-силните същества в цялата вселена. 

Всички филми на Marvel още от Iron Man през 2008 г. водят до тази епична битка, която, без съмнение, ще вземе много жертви, сред които вероятно и наши любими герои. За Marvel обаче вероятно това ще бъде едва началото на всичко.


Сподели.