Първи подробности за синопсиса на The Avengers: Age of Ultron

Pinterest LinkedIn +

Добра новина за феновете на супергероите от "Отмъстителите": създателите на предстоящия втори филм, посветен на звездния тим, оповестиха пълния синопсис, който е повече от обещаващ.

Историята от предстоящия нов филм на Marvel, който ще излезе по кината през 2015 година, вече е известна до най-малката подробност.

The Avengers: Age of Ultron (Отмъстителите: Епохата на Ултрон) е епичното продължение на най-големия филм за супергерои на всички времена, режисирано от Джос Уидън.

Когато Тони Старк прави опит да поднови мироопазваща програма, нещата се объркват и най-могъщите герои на планетата са подложени на най-големия тест, от който зависи съдбата на Земята.

Когато киборгът Ultron се появява, на Отмъстителите се пада отговорността да спрат реализирането на коварните му планове. Поредица от неочаквани съюзи и действия полага основите за едно епично и уникално световно приключение.

Kакто вече е известно, в главните роли на екшъна отново са Робърт Дауни-младши в ролята на Железния човек, Крис Евънс, Крис Хемсуърт, Марк Ръфало, Скарлет Йохансон и Джеръми Ренър.

Звездният състав е допълнен от Самюел Л. Джаксън, Коби Смълдърс, Джеймс Спейдър в ролята на Ultron, както и Елизабет Олсън и Аарън Тейлър-Джонсън като близнаците Scarlet Witch и Quicksilver.

Премиерата на The Avengers: Age of Ultron e през май 2015 г.

Сподели.