19 Април 2019, 09:50

Вижте новия трейлър на "Гринч", който опитва да развали Коледа

Pinterest LinkedIn +

"Гринч" се завръща по-зелен и раздразнителен от всякога, а празничният коледен дух е застрашен от безмилостно заличаване. В новия трейлър на екранизацията по обичаната коледна класика на д-р Сюс зрителите ще видят пъклените планове за саботаж срещу Коледа на екстравагантния сърдитко.

В най-новата анимация от създателите на "Аз, проклетникът" и "Миньоните" – "Illumination" и "Universal Pictures" Гринч ще се опита да "открадне" най-топлия семеен празник в градчето Койвил. Верни негови помощници в това начинание ще бъдат преданият му до безкрай Макс и крайно апатичният към всичко случващо се елен Фред. Старателно дегизиран в костюма на Дядо Коледа, положил безброй усилия в името на безпроблемното преодоляване на всичко положително, мило и напомнящо за семеен уют, зареден с енергия за "разруха", Гринч започва да осъществява мисията на живота си. На пътя му обаче се изпречва Синди-Лу – искрено и усмихнато малко момиче от Койвил, което ще се опита да преобърне не само плановете на Гринч, но и целия му свят. Самотата на сърдития симпатяга няма да бъде повече любимият му пристан, а тежко чувство, което му напомня колко много губи, изолирайки се високо в планината, зареден единствено с вещи, храна и лошо настроение.

Дали ще има Коледа и разрушимо ли е неразрушимото – ще видят всички в новата свежа анимация, пълна с много хумор, необикновен сюжет и красива развръзка.

"Гринч" ще се опита да "открадне" Коледа от 23 ноември в кината на 2D и 3D.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.