24 Април 2019, 08:56

Майкъл Майърс търси разплата в нов трейлър на смразяващия "Хелоуин"

Pinterest LinkedIn +

На 19 октомври злото ще разкрие лицето си в смразяващия кръвта филм "Хелоуин"! Хорър иконата Майкъл Майърс се завръща, за да довърши започнатото в нощта на Вси светии през 1978 г. Режисьорът Дейвид Гордън Грийн и сценаристът Дани МакБрайд обединяват сили, за да разкажат една изцяло нова, смразяваща история – директно продължение на класическия едноименен филм на легендарния Джон Карпентър.

Джейми Лий Къртис отново влиза в ролята на Лори Строуд, която я изстреля на звездния небосклон. В продължение на четири десетилетия оцелялата от нападението на Майкъл Майърс Строуд живее в страх и се подготвя за завръщането на маскирания убиец, за да разчисти сметките си с него веднъж завинаги. Когато най-лошото се случва и Майърс избягва от затвора, двамата се изправят лице в лице в съдбовен сблъсък.

Майсторът на жанра Джон Карпентър е изпълнителен продуцент и творчески консултант на "Хелоуин" в сътрудничество с най-успешния продуцент на хоръри през последните години Джейсън Блум ("Бягай", "На парчета", "Истина или предизвикателство").


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.