Вижте новия клип на Рут Колева - "Moving on"

Pinterest LinkedIn +

Най-новият сингъл "Moving on" представя Рут Колева такава, каквато феновете й я харесват: безгрижна и оптимистично настроена. Песента следва успешния й предишен проект "Kiss My Attitude" и отключва горещите месеци, за да напомни, че очарованието на живота може да бъде споделено в невинна лятна забежка, след която просто сменяш посоката на чувствата.

Актьорското решение в сюжета е представено от Зуи Хашмонай, който явно следва стъпките на майка си ‒ актрисата Касиел Ноа Ашер. Зуи и Рут забъркват романтичен сюжет, а химията помежду им е запечатана майсторски в кадрите на режисьора Мартин Бисеров. Мартин и Рут работят за пръв път заедно, за разлика от останалите в творческия екип.

Музиката на "Moving on" е композиторското виждане на звездния тандем Георги Линев-Kan Wakan и Рейчъл Роу. Двамата за втори път „произвеждат“ хит за Рут след работата им по "Oceans".

Текстът е създаден от Рейчъл, а в думите сякаш е скрита пророческа магия. "Рейчъл винаги пише песни, които ми се сбъдват лично" ‒ споделя Рут. ‒ "В текста на "Moving on е запечатано посланието за това, че каквото и да се случи, продължаваш живота си напред. Така че, признавам ‒ това е песен, която е свързана с нов етап от живота ми".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.