Рут Колева, Камелия Тодорова и Милица Гладнишка представят "Ladies of Jazz"

Pinterest LinkedIn +

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще представят съвместен коледен концерт на 20 декември в зала "България". След големия успех на първото издание на формата "Jazz Ladies", което очарова феновете в Античния театър в Пловдив това лято, трите изпълнителки излизат отново на една сцена.

Този път Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева канят всички почитатели на соул, фънк и джаз музиката за една вълшебна вечер с красива коледна атмосфера. Освен авторска музика джаз-дамите ще представят и някои от най-открояващите се адаптации на песни от Елла Фицджералд, Франк Синатра и Фреди Меркюри.

Специална адаптация на емблематичната песен на Арета Франклин "Natural woman" ще бъде изпълнена от трите гранд дами на българския джаз.

В концерта ще се включат също и музикантите от "The Fingertones" – Филип Александров, Богомил Енчев, Светослав Неделчев-Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Георги Стойков, които ще придадат перфектен музикален завършек на коледния концерт.

Началото е в 20:00ч., а ограничено количество билети все още могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.