Вижте новия клип на Миро – "Пепел"

Pinterest LinkedIn +


Има ли живот след любовта? На този екзестенциален въпрос търси отговар новата песен на Миро "Пепел".
 
Песента и видеото към нея бяха споделени в 22:11ч на 22.11 (петък) в YouTube канала на Миро и през уикенда клипът натрупа около 110 000 гледания, които продължават да нарастват, и влезе в топ тренда на сайта за видео споделяния.

"Пепел" е втората песен, която Миро създава с италианския продуцент Филаделфо Кастро (след "Сувенир"). Това е и първата му колаборация с номинираната за латино "Грами" авторка на песни Джесика Саранго.

Видеото е режисирано от самия певец. Това не е първият му опит зад камера – работата по "Печат от моята душа" донесе на Миро номинация и впоследствие награда от БГ радио като режисьор на видео за 2019 г.

В клипа ще се насладите и на музата на Миро – Ваня Билева, позната от хитовете му "Губя контрол когато" и "Върха на планината".

Чуйте песента, чийто лайтмотив е "Заслужавам любов – ти не даваш това".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.