Койна Русева е фатална прелъстителка в новия клип на Миро (видео)

Pinterest LinkedIn +

Миро и Койна Русева са герои в най-новия клип на изпълнителя "Нависоко". Заснето в стил "неореализъм", видеото носи скрити послания, допълнени от хореографията на Мила Искренова. То е снимано от Владимир Михейлов под режисурата е дело на Васил Стефанов и Стефка Николова.

Автор на текста и музиката на песента е Биляна Ангелова. В записа участват още Людмил Ангелов (пиано), Светлин Русев (цигулка – Stradivarius 1710 г.), Виктор Трайков (виолончело), Веселин Веселинов-Еко (контрабас), Стоян Янкулов (перкусии), Георги Величков (баян). Тон-режисьор е Иво Стефанов, аранжиментът е на Емил Бояджиев, а продуцент на новата творба е Игор Марковски.

Вижте сами крайния резултат:

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.