Вижте най-новото от "Летците"!

Pinterest LinkedIn +

"Летците" пуснаха видео към първия сингъл от предстоящия втори албум на българската пънк рок група. Парчето се казва "Това съм аз" и е записано и мастерирано от Владимир Бочев в студио "Zero Project".

Видеото е трето за бандата и е заснето и монтирано от Боян Карамфилов. Клипът е сниман на няколко локации в град София. В него участват певицата Михаела Анастасова (Missher), Радостин Колев и журналистът Емил Братанов.

Предстоящия албум на групата ще се казва "Стъпка напред". Очаква той да излезе всеки момент.

Група "Летците" е една от българските рок групи, които се опитват да свирят само авторска музка. Тя е основана през 2011 г. от Никола Ранкович (вокали), Радослав Рангелов (китара, бек-вокали) и Радостин Стойков (бас, бек-вокали). Идеята за група се заражда след първия рок-фест в родния им град Сливница. След първите им репетиции заедно те установяват, че кавър и трибют бандите са явление, което все повече обзема сцената, и решават да направят своя група, която да е с авторска насоченост. Впоследствие се присъединяват Димитър Йосифов (китара, бек-вокали) и Ивайло Цандев (барабани).

Всички членове на групата са фенове на суровия, бърз и директен звук на пънка, но нерядко в песните им се срещат и ска, гръндж, метъл и дори фолк елементи. Групата издаде дебютния си албум "Голямата игра" през юни 2016 г.

Сподели.