Вижте най-новия клип на Ед Шийрън - "Shivers"

Pinterest LinkedIn +

Ед Шийрън издаде новата си песен "Shivers". Тя е втори сингъл от от очаквания с нетърпение нов негов албум '=', планиран да излезе на 29 октомври.

Ед представи парчето преди броени часове със стрийминг на живо в профила си в Instagram. Режисираното от Дейв Мейерс (Dave Meyers) официално видео към песента е пресъздадена еуфорията, която всеки влюбен изпитва. Действието се развива на фона на няколко високоенергийни метафорични сцени, съобщават ни от "Орфей мюзик".
  

Ед издава "Shivers" 10 седмици след като хитът му "Bad Habits" беше номер 1 място в музикална класация на Обединеното Кралство и след повече от 850 милиона глобални стрийма. Това е най-дълго задържалият се на челното място сингъл във Великобритания от 2019 г.


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.