Вижте на кого се усмихна късметът в играта на Avtora.com и Spice Music Festival

Pinterest LinkedIn +

Тодор Михайлов е късметлията в съвместната ни игра със "Spice Music Festival". Неговото име изтеглихме сред всички, отговорили правилно на въпроса "През коя година е създадена групата "No Mercy"?". Верният отговор A) 1995 му спечели чаша и значка с визията на фестивала.

Групата "No Mercy" e формирана от продуцента Франк Фериън в Германия. Оригиналният ù състав включва Марти Кинтрон и близнаците Ариел и Габриел Хернандес. Тримата издават 4 албума, от които излизат десетки хитове, оглавявали класациите по света. Сред тях са добре познатите и в България  "Where Do You Go", "Please Don’t Go", "Hello–How Are You", "When I Die" и "Kiss You All Over".

Казваме честито на Тодор Михайлов, с когото ще се свържем, за да уточним как ще си получи наградата. На всички останали благодарим за участието и им пожелаваме да не спират да слушат хубава музика.

"Spice Music Festival" е добра възможност да видите на живо любими изпълнители от 90-те години като бой бандата "East 17", холандската денс група "2 Unlimited", шведската техно-кънтри формация "Rednex", британската сензация Соник (Sonique), шведът с нигерийски произход и медицински псевдоним Д-р Албан (Dr. Alban) и много други. Фестивалът ще се проведе на 9 и 10 август на музикалната сцена на пристанището в Бургас.

 
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.