Вижте кой спечели в играта на Avtora.com и "Spice Music Festival"

Pinterest LinkedIn +

Веселина Филипова е победител в съвместната ни игра със "Spice Music Festival". Тя отговори правилно на въпроса: През коя година е създадена една от най-популярните момчешки банди на 90-те години "East 17"?

Верният отговор – 1991-а година – ù донесе комплект чаша и значка на фестивала, който ще се проведе на 9 и 10 август на музикалната сцена на пристанището в Бургас. Казваме честито на победителката и ще се свържем с нея, за да се уточним как ще си получи наградата.

На всички останали пожелаваме повече късмет в следващата ни игра, която ще обявим съвсем скоро.

Не пропускайте да видите на живо любими изпълнители от 90-те години като американското трио "No mercy", бой бандата "East 17", холандската денс група "2 Unlimited", шведската техно-кънтри формация "Rednex", британската сензация Соник (Sonique), шведът с нигерийски произход и медицински псевдоним Д-р Албан (Dr. Alban)"East 17", "2 Unlimited", Rednex, Соник, Д-р Албан и много други.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.