Вижте как се ражда жестокостта според "Slipknot"

Pinterest LinkedIn +

"Slipknot" пуснаха трета нова песен от дългоочаквания им шести албум "We are not Your Kind", който ще излезе този петък, 9 август, чрез "Roadrunner Records". Парчето, озаглавено "Birth Of The Cruel", следва скорошния сингъл на бандата "Solway Firth".

Най-новото видео на бандата е повече от семпло, а освен това изглежда като заснето с телефон, при това вертикално. Критиките под клипа са свързани най-често с това, но се намират и такива, според които хрумването е добро. "Обикновено ми се иска всеки, който снима видео вертикално, да стане жертва на ужасна трагедия, и никога не съм си представял, че някой може да измисли начин да ме накара да изгледам нещо такова... И ето че се появяват "Slipknot", пише например потребител с псевдоним Дърк Диглър.

Как ви се струва на вас?


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.