Чуйте втория сингъл от албума "We Are Not Your Kind" на "Slipknot" – "Solway Firth"

Pinterest LinkedIn +

Американската метъл група "Slipknot" сподели втора нова песен от силно очаквания шести албум на бандата, който ще носи заглавието "We Are Not Your Kind" и ще се появи на пазара на 9 август чрез "Roadrunner Records".

Песента, озаглавена "Solway Firth", вече може да бъде слушана във всички дигитални платформи, а заедно с официалното музикално видео – и в YouTube канала на "Slipknot". Клипът съдържа ексклузивни кадри от новия филм "The Boys" (с премиера на 26 юли), както и от изпълнението на групата по време на скорошните им участия по фестивали в Европа.

Сингълът "Solway Firth" следва пилотното парче от албума – "Unsainted", което направи изключително впечатление с официалното видео към него, което за едно денонощие оглави списъка "Набиращи популярност" в глобалния YouTube, а до момента е събрало 35 милиона гледания.

Посочен от американското издание "Vulture" като един от "36-те албума, които нямаме търпение да чуем през 2019 г.", дискът "We Are Not Your Kind" следва зашеметяващия пети албум на групата от 2014 г. "5: The Gray Chapter", който дебютира в Топ 5 на официалните класации за албуми на 19 страни по света, включително САЩ (#1), Япония (#1), Aвстралия (#1), Русия (#1), Великобритания (#2) и Германия (#2).

През последния месец музикантите от "Slipknot" разкриха подробности за своята собствена марка алкохол "No. 9 Iowa Whiskey", която ще се разпространява от 10 август в избрани магазини в САЩ, както и по време на турнето "Knotfest Roadshow North America tour". Уискито е разработено съвместно с компанията "Cedar Ridge Distillery" и ще бъде произвеждано от царевица в семейна ферма.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.