Вижте кадри от холивудската премиера на "То"

Pinterest LinkedIn +

Премиерата на "То" се състоя в Холивуд на 5 септември 2017 г., а десетки звезди не пропуснаха възможността да бъдат сред първите зрители на най-новата екранизация по едноименния роман на Стивън Кинг.

Последната продукция на Андрес Мушети, за когото се твърди, че съвсем скоро ще започне работа по адаптацията на предисторията на бестселъра на Брам Стокър "Дракула", ще се появи по българските екрани на 8 септември. 

По червения килим мина звездата на хоръра Бил Скарскард, който се превъплъщава в образа на ужасяващия клоун Пениуайз. Той беше подрепен от не по-малко известните си братя – актьорите Александър и Густав Скарсгард.

Публикация, споделена от Stephen King's IT (@itmovieunofficial) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Публикация, споделена от Jaeden Lieberher (@jaedenwesley) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Сред многобройните гости на събитието се забелязват още младите кино надежди, които се снимат в "То", рокаджията Джийн Симънс и семейството му, актьорът Сет Грийн и съпругата му, съпругът на Камерън Диас – музикантът Бенджи Мадън, популярният американски танцьор Дерек Хю, който е един от най-добрите приятели на актрисата с български корени Нина Добрев, и други. 


Публикация, споделена от Hollywood's Most Beautiful Men (@most_beautifulmen) на

Сподели.