Сурогатна майка ще роди третото дете на Ким Кардашиян през януари

Pinterest LinkedIn +

Третата рожба на популярната в САЩ телевизионна звезда Ким Кардашиян и американския рапър Кание Уест вече е на път. Бебето ще бъде износено от сурогатна майка и ще се роди през януари догодина, споделят близки на звездната двойка. Щатската преса дори разпространи новината, че то ще бъде момиче.

36-годишната брюнетка и 40-годишният рапър се ожениха през май 2014 година. Двамата вече имат две деца. Първородната им дъщеря Норт е на 4 години, а синът им Сейнт - на 21 месеца.

Малко преди раждането на второто дете лекарите предупредиха Ким, че следваща бременност може да бъде фатална за плода и за самата нея. Това обаче не промени желанието на звездата да дари съпруга си с още едно дете.

"Изпитвам такава безусловна любов към децата си. Винаги ще ги обичам и ще ги подкрепям във всичко, което те избират в живота. Да бъда майка е най-важната ми работа", споделя в блога си тя.

През юни 2017 г. звездната двойка подписа договор с 20-годишната сурогатна майка, която ще получи 113 000 долара, за да износи третото им дете.


Total eclipse of the heart

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Сподели.