Ким Кардашиян не се поучи от грешките! Кожата ѝ потъмня за фотосесия

Pinterest LinkedIn +

Ким Кардашиян е "новата първа дама на Америка". Поне така твърди списание "Interview" на корицата на най-новия си брой за месец септември 2017.

Риалити звездата застана пред камерата на фотографа Стивън Клейн заедно с дъщеря си Норт Уест за фотосесия, в която Ким влиза в ролята на "предшественичката" си Джаки Кенеди Онасис. 

"Всеки път, когато работим с Ким, се опитваме на намерим нов подход. Нямаме желание да се повтаряме или да изтъкваме какво сме сътворявали преди. За тази сесия исках да уловя женската красота като израз на сила и себеуважение. Ким е съвременна муза. Тя е като хамелеон. Умее лесно да се нагажда според изискванията с малко съвети. Това е нейният дар – вродената ѝ връзка с камерата", казва Клейн.

И докато 36-годишната Ким заявяви с гордост във "Фейсбук", че ще "цени фотосите завинаги", много потребители на социалните мрежи са на друго мнение. Скоро след като госпожа Кание Уест сподели кадрите, беше засипана с хиляди коментари, че кожата ѝ е неестествено тъмна и това е направено нарочно, с цел майката да има същия тен като този на 4-годишната Норт.

Това не са първите подобни обвинения към Кардашиян. Преди няколко месеца тя получи подобни коментари по повод рекламен кадър, с който бизнес дамата промотира продуктите си за разкрасяване.

Сподели.