Вижте датите за прослушванията за новия сезон на „Гласът на България“ по bTV!

Pinterest LinkedIn +

Музикалното шоу “Гласът на България” по bTV отново се впуска в търсене на музикални таланти. Записванията за кастингите за новия, девети сезон текат на официалния сайт на предаването glasat.btv.bg. А ето и датите за прослушванията на живо по градове, които са с начален час 9:00 ч.:
8, 16 и 17 април - София – хотел „Хемус“
10 април - Варна - хотел „Амирал“
12 април – Пловдив – хотел “Експо”

До този момент има записани кандидати от цяла Европа - чужденци и българи, живеещи в чужбина. Има много млади и модерно звучащи гласове“, издават от bTV.

Очакваме да чуем новия „глас на България“, споделя дни преди прослушванията на живо и Борислав Бояджиев-Борче, който е музикален продуцент на шоуто. В бенда по традиция ще свирят едни от най-добрите български музиканти: Ангел Дюлгеров (китара), Калин Жечев (пиано), Стефан Стефанов (пиано), Александър Обретенов (бас) и Борислав Бояджиев-Борче (барабани).

Желаещите да премерят сили в музикалната надпревара и да бъдат следващият “глас на България” могат да попълнят предварително електронния формуляр от сайта. Всички са добре дошли да се явят и направо на предварителните прослушвания в някой от дните на тяхното провеждане, като регистрация в системата ще може да се направи и на място.

Гласът на изпълнителите остава единственият критерий, по който те ще бъдат първоначално селектирани, като няма стилово или възрастово ограничение за кандидатите. Наградата от 50 000 лв. и титлата „Гласът на България“ за 2022 г. очакват следващия си притежател, а първата стъпка към тях са предстоящите кастинги.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.