Виж кой печели покана за Solar Summer Festival 2011 с Avtora.com!

Pinterest LinkedIn +

Ясни са имената на победителите в играта на Avtora.com за партито на Loco Dice и Dubfire на 5-ти август в Cacao Beach и партито на Mark Knight, Martin Ten Velden и Fedde Le Grand на 6-ти август в Cacao Beach.

Късметлиите, които ще се забавляват в Слънчев бряг, са Kiril Yunakoff, Martin Hristoskoff, Kalogathea Saint, Десислава Василева и Radoslav Marinov.

Екипът на Avtora.com ще се свърже с победителите, за да им даде информация по какъв начин ще получат поканите си.Yalta Club събира някои от най-големите имена на световната електронна сцена в своето лятно турне Solar Summer Festival 2011. За 10-тото юбилейно издание на фестивала от клуба са подготвили четири големи партита на Слънчев бряг в периода 30 юли - 11 август, на които домакин ще бъде Cacao Beach.

На 30 юли зад пулта в Cacao Beach застана наскоро обявеният за "най-велик диджей на всички времена" - Tiësto.

На 5-ти август феновете ще видят на една сцена двете най-актуални техно величия - Loco Dice и Dubfire. На следващата вечер, 6-ти август, парти щафетата ще поемат трима безспорни любимци на българската публика - Mark Knight, Martin Ten Velden и Fedde Le Grand.

Финалът на Solar Summer Festival 2011 е запазен за рекодьора по титли диджей №1 за последните четири години - големият Armin Van Buuren.

Сподели.