Виж кой печели книгата "Деветата порта" от Avtora.com и издателство "Еднорог"

Pinterest LinkedIn +

Ясни са имената на победителите в играта на Avtora.com и издателство "Еднорог" за 3 бройки от романа "Деветата порта" на писателя Артуро Перес Реверте. Книгата е екранизирана в едноименния хитов филм с участието на Джони Деп и Емануел Сение.

Тримата късметлии, избрани чрез жребий, са Александра Вячиславова Лозанова, Деница Василева Танева и Аделина Димитрова Низамова.

Те отговориха правилно на въпроса: Кой е режисьор на "Деветата порта"?

А) Роман Полански
B) Тим Бъртън
C) Дейвид Финчър

Верният отговор е: A) Роман Полански

Екипът на Avtora.com ще се свърже с печелившите, за да им даде повече подробности как могат да получат наградата си. 

Известен издател, замогнал се от продажбата на готварски книги, е открит обесен в собствения си кабинет. Преди смъртта си той е възнамерявал да продаде оригинален ръкопис на Александър Дюма-баща. Под краката на обесения се търкаля отворен екземпляр на "Виконт дьо Бражелон".

Лукас Корсо – самотен и просмукан от джин, е наемен "ловец" на редки издания. Нает да издирва съществуващите екземпляри на една тайнствена книга, забранена през ХVІІ век от Инквизицията, той решава да докаже и автентичността на стария ръкопис.

Мрачният наемник бива незабавно въвлечен в невероятна международна интрига, чиито нишки напразно се опитва да събере в Мадрид, Лисабон и Париж. Скоро Корсо сам не може да разграничи действителността от фантазията – особено след като сочната вдовица на покойния издател и тайнственият й спътник започват да му напомнят все повече на герои от "Тримата мускетари".

Сподели.