Виж кой какво спечели от Avtora.com тази седмица

Pinterest LinkedIn +

Провери дали си сред победителите и виж как да получиш още награди от Avtora.com!

Книгата на миналата седмица - "Лекарство срещу северния вятър" спечели Борис Борисов от София, който завърши правилно изречението "Писането е като целувка, но без устни. Писането е целувка между два интелекта".

Най-доброто продължение на филмовия хит Avatar пък измисли Томас Ахчиян от София, който ще заведе на кино свой близък тази седмица.

Ето и печелившата история:

Във втората част вместо хората да идват отново, този път проблемът ще е изцяло на Пандора и земляните няма да имат никакъв пръст. Всъщност, проблемът ще се изразява в това, че дървото на живота ще започне да увяхва. Всички ще се опитат да разберат защо се случва това и защо губят връзката си с природата. Те ще започнат да се съмняват в Джейк, но проблемът няма да е точно той...

Голямата награда в играта на Avtora.com и Караджъ турс - екскурзия за двама до Истанбул спечели пътеписът на Мая Фадеева от София - "Любляна - 24 часа на ръба на Балканите".

Втората награда – уикенд за двама в хотел "Хермес" в Банско пък отива при любителя на екстремни преживявания Здравко Григоров от София за пътеписа му "Близки срещи с трети свят – Албания".

Разказът "Любовен експрес – Варна-Русе" на Камен Петров пък получи специална поощрителна награда – книгата "Бленувам те. Любовни писма на знаменити българи", осигурена от издателство "Кръгозор".

Blu-Ray дискове с филмите Spider-man 3 и Ice Age 3 спечелиха Петър Петров от София и Йорданка Трайкова от Силистра, които отговориха правилно на въпроса на Avtora.com и Ozone:

Кое от изброените имена не се свързва с нито един от двата филма?  - C. Силвестър Сталоун


На печелившите - честито!

Всички останали могат да бъдат на тяхно място другата седмица, когато ще дадем поредната Книга на седмицата - "01. Неприличен роман" на Ивайло Борисов! Виж как тук!

Най-доброто продължение на Avatar отново ще осигури на своя сценарист два билета за филм по избор в Cineplex.
 

Сподели.