Венета Райкова с двойно по-висок рейтинг от Николета Лозанова в съботния ТВ сблъсък

Pinterest LinkedIn +

Продуцентска къща Телеман, която стои зад "Горещо", разпространи официалното си становище във връзка с тиражираната в медиите информация, според която предаването на Венета Райкова е претърпяло рейтингов срив заради пилотното издание на конкурентното шоу "Поверително от NL" на Николета Лозанова.

"Имаме удоволствието да ви съобщим, че според окончателните данни на ГАРБ Аудиенс Рисърч България ЕАД епизодът на "Горещо", излъчен на 05.10.2013 г., е постигнал пазарен дял два пъти по-висок от преките си жанрови конкуренти, излъчвани в сходен час.

Нещо повече – в ключовия възрастов сегмент 18-49 години зрителският интерес е отредил на "Горещо" лидерската позиция на най-гледано телевизионно предаване във всички телевизионни канали.

Моля, приемете настоящото съобщение като своеобразен отговор на многобройните и настойчиви запитвания от края на миналата седмица: свалят ли "Горещо" и Венета Райкова от ефир.

Отговорът е повече от красноречив.

Елементарно замислената и непрофесионално реализирана клеветническа кампания очевидно не даде чакания резултат. В този занаят е точно както в истинския живот - първо трябва да скочиш и чак тогава да викаш "хоп", а не обратното. А пък резултатите от работата се измерват според броя на зрителите, а не според броя на публикациите", се посочва в официалното изявление на екипа на "Горещо".

На 5 октомври 2013 г. в ефира на TV7 стартира шоуто на Николета Лозанова - "Поверително от NL". Плеймейтката показа своя луксозен дом, а в интервю пред Ирина Тенчева от "Терминал 7" сподели подробности за разклатения й брак с футболиста Валери Божинов. Венета Райкова посвети предаването си на Ванга.

Сподели.