Николета Лозанова vs "Горещо" на Венета Райкова, плеймейтката със собствено предаване по TV7

Pinterest LinkedIn +

След като се изяви като водеща на т. нар. дейли епизоди на реалити шоуто "Къртицата", Николета Лозанова се завръща в ефира на TV7 с предаването "Поверително от NL". Всяка събота популярната плеймейтка ще вдига завесата над скрития живот на известните личности у нас.

Снимки от пресконференцията пред витрината на столичен бутик>>

С помощта на професионални папараци шоуто ще показва родните VIP-ове в техните не толкова звездни моменти, представяйки доказателства за новите им връзки, раздели и прегрешения. "Поверително от NL" ще предложи на зрителите "уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с най-модерната техника за проследяване", съобщават от TV7.

"Аз самата съм обект на огромен интерес от страна на светските медии в България и от личен опит знам колко е важно да има медийна трибуна, където пикантните разкрития да бъдат проверени и съобщени професионално.

С екипа имаме амбицията не просто да съобщаваме и коментираме новините от светския живот у нас, но и да ги създаваме. За да спазим журналистическите и етични стандарти, ще даваме думата на всяка от засегнатите в случая страни, за да представи и защити своята позиция", коментира от своя страна Николета Лозанова.

Специална роля в "Поверително от NL" ще има и един загадъчен образ - тайнствената клюкарка на предаването, която ще бъде критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата.

"От нея ще разбираме кой е сбъркал с избора си на тоалет, кой се е появил в неочаквана компания и кой с кого си е тръгнал. Личността ѝ ще остане в тайна, за да не бъде компрометирано присъствието ѝ сред звездния елит", съобщават от TV7.

Шоуто "Поверително от NL" стартира на 5 октомври и ще се излъчва всяка събота от 22:00 часа, като по всичко личи, че цели да влезе в пряка битка за рейтинг с доайена в ефира на Нова телевизия - "Горещо". Е, смятате ли, че Николета Лозанова може да бъде конкуренция на далеч по-опитната водеща Венета Райкова?

Сподели.