Великобритания не иска Snoop Dogg и P Diddy

Pinterest LinkedIn +

Snoop Dogg и P Diddy бяха принудени да отменят датите от турнето си във Великобритания, след като властите отказаха да дадат виза на Snoop Dogg, стана ясно днес.

Дуото, което в момента е на общо европейско турне, беше определило пет дати за участия в Кралството. Музикантите са изключително разочаровани и учудени, обяснява говорителката им. "Те наистина не искат да разочароват феновете си във Великобритания, след като страната беше определена като част от обиколката им. Въпреки това ситуацията е извън техния контрол", допълва говорителката.

Властите обясняват, че може да бъде забранено на чужд гражданин да влезе в страната при съмнения около престоя му. Въпреки всичко рапърът се надява правителството да преразгледа случая с неговата виза, след като той е инициирал послание против насилието срещу деца и ще направи дарение на организация против насилието, съобщи BBC.

През април 2006 г. Snoop Dogg, чието истинско име е Келвин Бродъс (Calvin Broadus), заедно с още пет други мъже беше арестуван за причиняване на безредици и създаване на скандал и прекара една нощ в ареста. При сблъсъка няколко полицаи са получили наранявания - срязвания и ожулвания, както и фрактура на ръка. Повод за случилото се е станал отказът на достъп на някои хора от обкръжението му до места в първа класа на "British Airways". Рапърът и преди е получавал отказ за достъп до страната - през май 2006 г.
Сподели.