"Вечният ерген" Хю Грант се ожени

Pinterest LinkedIn +

Известният британски актьор Хю Грант, наричан от медиите "вечният ерген", се венча на 25 май в Лондон за шведската телевизионна продуцентка Ана Ебърстийн.

За 57-годишния актьор, спечелил световна слава с участието си във филма "Четири сватби и едно погребение", това е първи брак, а за 39-годишната му съпруга – втори. Двамата са заедно от шест години.

Актьорът неведнъж е казвал, че не вярва в брака, "тъй като на хората не е предопределено да имат дълги и верни отношения с друг човек". Доказателство за което е и собственият му интимен живот. 

Въпреки че никога не се е обвързвал официално, роденият през 1960 г. актьор може да се похвали с доста  сложни и дори паралелни любовни отношения. Той имаше дълги връзки с британската актриса и манекенка Лиз Хърли и с продуцентката Джемайма Голдсмит.

Най-голямата му дъщеря е родена през септември 2011 г. от колежката му Тингланг. Детето се казва Табита, а китайското ù име Ксиао Кси означава "щастлива изненада". През септември 2012 г. второто му дете Джон Мунго ражда продуцентката Ана Ебърстийн, но междувременно Хю отново се сближава с китайката, която през 2013 г. ражда трето дете на актьора – Феликс. През декември 2015 г. шведката ражда второто им общо дете и четвърто за Хю, а най-младият наследник на актьора е роден в началото на 2018 г., отново от настоящата му съпруга.

Няколко месеца преди да навърши 50 години Хю Грант заяви, че се страхува, че ще остарее като тъжен и самотен мъж. Както изглежда обаче, това няма да се случи, защото актьорът вече официално има семейство и петима наследници.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.